آخرین اخبار ایران و جهان
مدیر جهاد کشاورزی مه ولات:

استاندارد سازي واحدهاي فرآوري پسته در مه ولات

احمد نادری گفت:رطوبت بيش از استاندارد ( 5 تا 6 % ) پسته در زمان كيسه گيري و انبار داري پس از فرآوري محصول مي تواند ، شرايط را براي فعاليت قارچ آسپرژيلوس و توليد سم آفلاتوكسين فراهم نمايد.
استاندارد سازي واحدهاي فرآوري پسته در مه ولات

به گزارش پایگاه خبری سیمای مه ولات،مدیر جهاد کشاورزی مه ولات با توجه با اهميت و نقش بهبود كيفي پسته در مه ولات گفت:بلحاظ كاهش ميزان آفلاتوكسين تا حد مجاز و استاندارد هاي بين المللي ( كدكس ) در افزايش صادرات و قيمت محصول پسته در سال جاري طرح استاندارد سازي پسته در ارتباط با ميزان رطوبت پس از فرآوري ، توسط اين مديريت و با همكاري نظام صنفي كارهاي كشاورزي و انجمن ترمينال داران شهرستان اجراء شده است.

احمد نادری افزود:رطوبت بيش از استاندارد ( ۵ تا ۶ % ) پسته در زمان كيسه گيري و انبار داري پس از فرآوري محصول مي تواند ، شرايط را براي فعاليت قارچ آسپرژيلوس و توليد سم آفلاتوكسين فراهم نمايد كه نهايتا افزايش ميزان آفلاتوكسين بيش از حد استاندارد روي ميزان صادرات و قيمت آن بخصوص به اتحاديه اروپا تاثير منفي بگذارد.

وی یاداور شد:در همين راستا با تجهيز ترمينالهاي ضبط پسته و اكيپ نظارتي به دستگاههاي رطوبت سنج ، و بازديد هاي مستمر از واحدهاي فرآوري پسته ، اين مهم مورد توجه قرار گرفته ، و در موارد بسياري از كيسه گيري و انبار داري محموله هاي فرآوري شده كه داراي رطوبت بالاتر از استاندارد بوده ، جلوگيري بعمل آمده و مجددا در پروسه خشك كردن قرار گرفته ، كه نقش بسزايي در بهبود كيفي محصول پسته و كاهش ميزان آفلاتوكسين در سال جاري داشته است.

مدیرجهاد کشاورزی مه ولات خاطرنشان کرد:ضروري است باغداران عزيز نيز نسبت به رعايت اصول بهداشتي در زمان برداشت و حمل و نقل براي كاهش ميزان آفلاتوكسين در پسته توجه بيشتري داشته باشند ، و انتظار ميرود بحث استانداردسازي در ساير پارامترهاي كيفي پسته براي صادرات بهتر  نيز مورد توجه و حمايت مسئولين قرار گيرد .

انتهای خبر/

 



ایمیل مستقیم : info@simayemahvelat.ir         سامانه پیامک :  888  885  8810  3000

 

  • ««پایگاه خبری تحلیلی سیمای مه ولات»» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان می باشد و از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب٫ توهین یا بی احترامی به اشخاص و قومیت ها باشد معذور است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

چند رسانه ای